Social media

Social media is een verzamelbegrip voor diverse online platforms, zoals Linkedin, Facebook, Twitter en Google+, waarop personen of bedrijven informatie kunnen delen. Het gebruik van social media is de afgelopen jaren explosief toegenomen. Bij het ontwikkelen van nieuwe business modellen wordt terdege rekening gehouden met de rol van social media.

 

Social media strategie

Talk Today media begeleidt u en uw bedrijf op het gebied van social media en helpt met de uitvoering van LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en overige platformen. Samen met u stellen wij een plan op voor uw online strategie, zodat u op de lange termijn gegarandeerd meer business kunt genereren met social media.

 

Social media redactie

Geen tijd om uw social media kanalen te onderhouden? Talk Today ondersteunt u in de vorm van vormgeving, redactie en eventuele geautomatiseerde koppelingen, zodat u niet eindeloos hetzelfde verhaal hoeft te kopiëren. Het onderhouden van uw social media kanalen wordt daardoor gemakkelijker, beheersbaar en is aanzienlijk minder tijdrovend.